Privacy Statement

Perfect Assistants BV is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van relaties en bezoekers van de website, van essentieel belang is voor haar activiteiten.

Persoonlijke gegevens van relaties en bezoekers van de website worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Perfect Assistants BV houdt zich aan de eisen die de AVG stelt. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Perfect Assistants BV te Rotterdam.

Verwerken persoonsgegevens
In het kader van de dienstverlening, wanneer u een relatie of opdrachtgever wordt of bent van Perfect Assistants BV, legt Perfect Assistants BV uitdsluitrend de benodigde gegevens vast. Perfect Assistants BV gebruikt uw gegevens uitsluitende voor de uitvoering van haar activiteiten en om u op de hoogte te houden over de activiteiten van Perfect Assistants BV. Hierbij tracht Perfect Assistants BV rekening te houden met voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op deze informatie geef dat dan schriftelijk door aan Perfect Assistants BV. U kunt op ieder moment inzage vragen, wijzigingen doorgeven of de gegevens die Perfect Assistants BV van u heeft opgeslagen laten verwijderen.

Alle tot individuen herleidbare gegevens in de elektronische correspondentie met deze website zal Perfect Assistants BV met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandelen. Uw gegevens worden niet aan derden verkocht of ter inzage gegeven. Van partijen die worden ingezet voor het verwerken of opslaan van gegevens wordt een register bijgehouden. Op uw verzoek leveren wij dit register aan.

Perfect Assistants BV en andere websites
Op deze website treft u een aantal links aan naar andere websites. Perfect Assistants BV is niet verantwoordelijk voor de wijze waarop deze sites met persoonlijke informatie omgaan. Lees hiervoor de privacy verklaring, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Bezoekersgedrag
Op de website van Perfect Assistants BV worden algemene bezoek gegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte gegevens op de site te zetten. Op deze wijze kan Perfect Assistants BV haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Wijzigingen
Perfect Assistants BV behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Controleer daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacybeleid van Perfect Assistants BV.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, neem dan contact met ons op.